Ditt lokale verksted for alle typer kjøretøy

Profesjonelt utført arbeid av erfarne og allsidige mekanikere.

Godkjent bilverksted fra Statens Vegvesen

Blå bil stående på en vei

Bilverksted

Vi er et godkjent bilverksted fra Statens Vegvesen, dette håper vi gir deg tryggheten om at vi hjelper deg på best mulig måte og gir deg en bil som forblir trygg og trafikksikker. Vi bistår deg med blant annet service, kontroll og alle typer reparasjoner. Vi er et komplett bilverksted for din bil, uavhengig av bilmerke.

Interiøret til en bil på veien

Bilelektroverksted

Trøbbel med det elektriske i bilen? Vi kontrollerer det elektriske anlegget og reparerer defekte eller ødelagte elektriske deler på de fleste biler. Har du mistanke om at noe er galt med det elektriske, eller får du opp varsellamper i displayet på bilen? Vi kontrollerer, feilsøker og ordner opp i de fleste problemer som omhandler det elektriske anlegget i bilen.

Motorsykkel stående på en vei

Motorsykkel- og mopedverksted

Vi utfører alt fra generell service til større reparasjoner og kontroller på motorsykler, mopeder og ATV. Vi har lang erfaring med reparasjon og service av en rekke kjøretøy på både tre og fire hjul. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Tilhengere ved siden av hverandre

Tilhengerservice

Har du en sliten henger som burde vært på service? Vi utfører service på alle typer tilhengere. Vi skaffer originaldeler til kjente merker med rask levering. Vi sjekker alle koblinger, bevegelige deler og kuletilkobling slik at du raskt kan ta hengeren trygt ut på veien igjen.

Ren motor i en bil

Karbonrens

Karbonrens er en nyskapende teknikk som holder motoren din ren. Ved bruk av vår karbonrensemaskin vil en tekniker komme å fjerne nesten all karbonoppbygging i motoren. I løpet av 30-60 minutter vil motoren følges som ny og EGR og partikkelfilter vil få en nødvendig rens.

  Les mer om karbonrens

Trenger du hjelp av en profesjonell mekaniker?

Kontakt oss på 463 62 301 eller kom innom vårt verksted i Røysumvegen 5 for en hyggelig prat.

Bestill time til verksted